A way to play.

A way to grow.

BARÇA ACADEMY CLINICS

Kom til Barcelona

FC Barcelona Clinics er designet til, at hold og spillere kan lære FC Barcelona’s metode på deres hovedkvarter. FC Barcelona Clinic er fokuseret på at forbedre spillerens teknik og konkurrenceevner og drives af officielle FC Barcelona trænere, som har den højeste trænerlicens til rådighed: UEFA Pro.

Hold og spillere vil undervejs lære FC Barcelona’s metoder, som har frembragt de største talenter som Messi, Iniesta, Pique og Ansu Fati.

Hold og spillere får eksklusiv mulighed for at træne i de officielle FC Barcelona faciliteter, hvor FC Barcelonas førsteholdsspillere træner.

Holdene skal konkurrere mod andre fodboldklubber i Barcelona. Dette er en god mulighed for at teste dit niveau i udlandet. Alle kampe spilles med en officiel dommer.

Dit hold får mulighed for at se en kamp live på Camp Nou stadion. Kom med på tribunerne og mærk den autentiske fodboldstemning.

Tag en tur gennem det majestætiske og historiske Camp Nou & FCB Museum. Bliv guidet gennem omklædningsrummene og derefter ind på den officielle gangbro, hvor spillere som Messi, Iniesta og Pique går ud hver uge. Gå derefter udenfor for at se stadionet med mere end 100.000 pladser i al sin herlighed! Tag et kig på de toogtyve La Liga og fem Champions League-trofæer vundet af FC Barcelona gennem årene.

Hvert år strømmer millioner af besøgende til den catalanske hovedstad for at nyde denne kystbys unikke skønhed, historie og kultur. Fra de internationalt anerkendte værker af Gaudi til de lokale fortovscaféer, vil du opleve byen som en lokal med en guide, der har boet i Barcelona hele deres liv. Kulturen og oplevelsen i Barcelona vil forblive med dig resten af ​​dit liv.Kontakt os for at komme til Barcelona! fcbclinics@barcelonatraining.dk

Form

FAQS

FAQS

Ja, FC Barcelona Clinic er designet til hold, der ønsker at opleve en fodboldoplevelse i Barcelona. Udfyld venligst vores kontaktformular eller send en e-mail til fcbclinics@barcelonatraining.dk, og vi vil guide dig gennem de nødvendige trin.

FC Barcelona Clinic kan afholdes når som helst i løbet af året. Til den specifikke VM-turnering er det kun for udvalgte spillere, men til klubber og efterskoler er året rundt. Kontakt os for at starte oplevelsen!

Officielle trænere fra FC Barcelona vil køre træningssessionerne, mens de er i Barcelona. Alle trænerne har den højeste trænerlicens til rådighed: UEFA Pro.

Ja, en målmandstræner fra FC Barcelona vil køre specifikke træningspas for målmænd, hvis der er minimum 8 målmænd i clinics.

Træningssessionerne vil finde sted i FC Barcelonas officielle hovedkvarter i Barcelona, ​​​​Spanien.

Ja, spillere rådes til at rejse med mindst en forældre og/eller pårørende. Det er obligatorisk, hvis spilleren er under 11 år at komme sammen med en forældre og/eller pårørende. Alle fodbold og kulturelle aktiviteter under oplevelsen vil foregå sammen med spillerne.

FC Barcelonas trænere vil udvælge spillerne fra de officielle FC Barcelona fodboldcamp over hele landet. Udvalgte spillere vil blive kontaktet personligt.

Transport er inkluderet under hele oplevelsen, og holdene vil blive ledsaget af tosproget Barcelona-træningspersonale 24/7.

Ja, et gyldigt pas er påkrævet for at rejse til Barcelona.

FAQS

5 dages træning med officielle FC Barcelona trænere. Lær den samme succesrige metode, som spillere som Messi, Iniesta, Xavi, Piqué og Ansu Fati er kendt for.

Spillerne får frugt i pausen mellem sessionerne for at sikre, at spillerne forbliver sunde.

Spillerne vil modtage et certificeret FC Barcelona Soccer Camp diplom for at gennemføre campen. Spilleren vil også modtage FCB camp træningssæt (2 T-shirts, shorts, sokker)

Drenge og piger mellem 7 og 16 år er velkomne til FC Barcelonas fodboldcamp

Spillere skal medbringe:

Fodboldstøvler

Individuel vandflaske

Madpakke

FCB Camp træningssæt (2 T-shirts, shorts, sokker)

Ja selvfølgelig. Under købet af din Camp deltagelse i TicketMaster vil du have mulighed for at tilføje yderligere træningssæt til din ordre.

Ja, det vil være muligt indtil campens første dag.

FC Barcelona Soccer Camp kører i 5 dage fra 9.00 til 13.00 hver dag for de yngste og fra 14.30 til 18.30 for de ældre. Afslutningsceremonien er normalt campens sidste dag.

Vi vil bestræbe os på at holde tidsplanen som offentliggjort; den endelige tidsplan kan dog variere på grund af faktorer uden for vores kontrol.

Officielle trænere fra FC Barcelona kommer udelukkende for at gennemføre træningssessionerne med hjælp fra lokale assistenttrænere. Alle trænere er licenseret af UEFA.

I modsætning til mange andre camps, er de fleste af trænerne i øjeblikket involveret i FC Barcelona hele året.

Grupperne vil blive inddelt efter alder og niveau. På campens første og anden dag vil spillerne muligvis blive inddelt i deres sidste grupper. Spillere kan skiftes fra en gruppe til en anden under campen, hvis det er relevant.

Ja, forældre er velkomne til at se træningssessionerne. Vi beder dig dog om at blive i et bestemt område for ikke at forstyrre dynamikken under træningen.

Du kan tilmelde dig online HER.

Ja, du kan tilmelde dig til VENTELISTEN på dette link.

Ja, vi er FC Barcelonas officielle fodboldcamp. Denne mulighed tilbydes af Barcelona Training ApS. som er officiel partner med FC Barcelona i Danmark, Norge, Finland og Tyskland.

Fortrydelsesret

Gebyrerne kan ikke refunderes, men det samlede beløb, du oprindeligt betalte for, er garanteret, og værdien af ​​registreringen vil blive krediteret til en senere camp, eller den kan overføres til en anden spiller (gyldig indtil 31.12.2024).

I tilfælde af dårligt vejr, når campen begynder, vil alle deltagere blive bedt om at forlade banen til det udpegede overdækketområde.

En autoriseret fysioterapeut vil tage sig af deltagerne under FC Barcelona Soccer Camp i tilfælde af skade. Alle der deltager i campen skal have gyldigt sygesikringsbevis.