A way to play.

A way to grow.

BARÇA ACADEMY WORLD CUP

Ved at deltage i en Barça Academy Camp Denmark kan du ende med at blive udvalgt til at blive en del af Team Denmark

Landsholdet i Barça Academy Camp i Denmark, vil deltage i Barcelona ved Barça Academy World Cup, den eneste officielle internationale turnering arrangeret af FC Barcelona med hold fra alle Barça-akademierne i verden.

Du vil udfordre de officielle hold i FCB, og du vil have mulighed for at konkurrere og have det sjovt med andre spillere i verden, som også har valgt at lære Barças metodologi. En unik mulighed for at spille i “La Masia” eller overvære åbningsceremonien på Camp Nou stadion.

International turnering, Team Denmark, FC Barcelona, ​​​​Camp Nou, besøg La Masia, + 200 hold, + 2000 spillere fra hele verden, sightseeing i Barcelona, ​​sjov, Barça-akademier fra hele verden, fodbold, nye venskaber, unik oplevelse, konkurrence og meget mere.

Barça Academy og Barcelona Training Aps Staff tilbyder alle deltagere chancen for at blive udvalgt til at være en del af Team Denmark og deltage i Barça Academy World Cup.

Du kommer til at spille på 7 a side, på banerne i “La Masia” (de eksklusive faciliteter, hvor FC Barcelona træner).

Blandt deltagerne på Barça Academy Camp Denmark 2023 vil FC Barcelonas trænere udvælge de bedste spillere i de forskellige alderskategorier, der er planlagt til turneringen, og vurdere ikke kun de tekniske færdigheder, men også adfærden og attituden på og uden for banen i løbet af dagene af campen. Holdene til Camp Denmark vil udelukkende være sammensat af spillere, der deltog i vores Barça Academy Camp.

Barça Academy World Cup 2024 finder sted i Barcelona i påskeferien. Kampene spilles i La Masia og på banerne i Barça Academy Barcelona. Åbningsceremonien er planlagt på Spotify Camp Nou, FC Barcelonas hjemmebane.

Mere end 200 hold fra alle Barça-akademier i verden, mere end 2000 unge spillere fra Kina, USA, Brasilien, Canada, Australien, Italien, Polen, Schweiz, Peru, Nigeria, Marokko, Egypten, Japan, Indien, Santo Domingo, Mexico, Dubai, Singapore, de officielle hold i FC Barcelona og mere…

FAQS

FAQS

Ja, FC Barcelona Clinic er designet til hold, der ønsker at opleve en fodboldoplevelse i Barcelona. Udfyld venligst vores kontaktformular eller send en e-mail til fcbclinics@barcelonatraining.dk, og vi vil guide dig gennem de nødvendige trin.

FC Barcelona Clinic kan afholdes når som helst i løbet af året. Til den specifikke VM-turnering er det kun for udvalgte spillere, men til klubber og efterskoler er året rundt. Kontakt os for at starte oplevelsen!

Officielle trænere fra FC Barcelona vil køre træningssessionerne, mens de er i Barcelona. Alle trænerne har den højeste trænerlicens til rådighed: UEFA Pro.

Ja, en målmandstræner fra FC Barcelona vil køre specifikke træningspas for målmænd, hvis der er minimum 8 målmænd i clinics.

Træningssessionerne vil finde sted i FC Barcelonas officielle hovedkvarter i Barcelona, ​​​​Spanien.

Ja, spillere rådes til at rejse med mindst en forældre og/eller pårørende. Det er obligatorisk, hvis spilleren er under 11 år at komme sammen med en forældre og/eller pårørende. Alle fodbold og kulturelle aktiviteter under oplevelsen vil foregå sammen med spillerne.

FC Barcelonas trænere vil udvælge spillerne fra de officielle FC Barcelona fodboldcamp over hele landet. Udvalgte spillere vil blive kontaktet personligt.

Transport er inkluderet under hele oplevelsen, og holdene vil blive ledsaget af tosproget Barcelona-træningspersonale 24/7.

Ja, et gyldigt pas er påkrævet for at rejse til Barcelona.

FAQS

5 dages træning med officielle FC Barcelona trænere. Lær den samme succesrige metode, som spillere som Messi, Iniesta, Xavi, Piqué og Ansu Fati er kendt for.

Spillerne får frugt i pausen mellem sessionerne for at sikre, at spillerne forbliver sunde.

Spillerne vil modtage et certificeret FC Barcelona Soccer Camp diplom for at gennemføre campen. Spilleren vil også modtage FCB camp træningssæt (2 T-shirts, shorts, sokker)

Drenge og piger mellem 7 og 16 år er velkomne til FC Barcelonas fodboldcamp

Spillere skal medbringe:

Fodboldstøvler

Individuel vandflaske

Madpakke

FCB Camp træningssæt (2 T-shirts, shorts, sokker)

Ja selvfølgelig. Under købet af din Camp deltagelse i TicketMaster vil du have mulighed for at tilføje yderligere træningssæt til din ordre.

Ja, det vil være muligt indtil campens første dag.

FC Barcelona Soccer Camp kører i 5 dage fra 9.00 til 13.00 hver dag for de yngste og fra 14.30 til 18.30 for de ældre. Afslutningsceremonien er normalt campens sidste dag.

Vi vil bestræbe os på at holde tidsplanen som offentliggjort; den endelige tidsplan kan dog variere på grund af faktorer uden for vores kontrol.

Officielle trænere fra FC Barcelona kommer udelukkende for at gennemføre træningssessionerne med hjælp fra lokale assistenttrænere. Alle trænere er licenseret af UEFA.

I modsætning til mange andre camps, er de fleste af trænerne i øjeblikket involveret i FC Barcelona hele året.

Grupperne vil blive inddelt efter alder og niveau. På campens første og anden dag vil spillerne muligvis blive inddelt i deres sidste grupper. Spillere kan skiftes fra en gruppe til en anden under campen, hvis det er relevant.

Ja, forældre er velkomne til at se træningssessionerne. Vi beder dig dog om at blive i et bestemt område for ikke at forstyrre dynamikken under træningen.

Du kan tilmelde dig online HER.

Ja, du kan tilmelde dig til VENTELISTEN på dette link.

Ja, vi er FC Barcelonas officielle fodboldcamp. Denne mulighed tilbydes af Barcelona Training ApS. som er officiel partner med FC Barcelona i Danmark, Norge, Finland og Tyskland.

Fortrydelsesret

Gebyrerne kan ikke refunderes, men det samlede beløb, du oprindeligt betalte for, er garanteret, og værdien af ​​registreringen vil blive krediteret til en senere camp, eller den kan overføres til en anden spiller (gyldig indtil 31.12.2024).

I tilfælde af dårligt vejr, når campen begynder, vil alle deltagere blive bedt om at forlade banen til det udpegede overdækketområde.

En autoriseret fysioterapeut vil tage sig af deltagerne under FC Barcelona Soccer Camp i tilfælde af skade. Alle der deltager i campen skal have gyldigt sygesikringsbevis.