A way to play.

A way to grow.

FC BARCELONA FODBOLDCAMP

FC Barcelona har en unik spillestil, der gør den anderledes end resten af ​​holdene i verden. Lær, hvordan spillere som Messi, Xavi og Iniesta gjorde det, og spil på Barça-måden. Vi bruger ord som ledelse, disciplin, respekt, teamwork, indsats og entusiasme. Disse er værdier som er med til at inspirerer tilhængere af FC Barcelona.

Spillerne vil blive undervist i de samme tekniske øvelser, som har inspireret spillere som Messi, Iniesta og Xavi. FC Barcelona’s Soccer Camp træningssessioner er designet til at spillere skal forbedre de underliggende fodboldteknikker præcist, konsekvent og i kamptempo. Spillere vil ikke kun udvikle deres viden om det smukke spil, men også tilføje FC Barcelonas metoder til deres tekniske baggrund.

Det taktiske program ser specifikt på, hvordan hver spiller forstår spillet. Ved at bruge FC Barcelonas metoder vil spillerne få et komplet perspektiv på taktik for at forstå hver rolle og position. FC Barcelonas trænere vil bruge gruppeøvelser, der arbejder på at forbedre spillernes evne til at træffe hurtige beslutninger i rigtige kampsituationer.

At være en god fodboldspiller betyder meget mere end at have store evner med bolden. På FC Barcelona Soccer Camp ønsker vi at udvikle rigtige ledere på banen. Campen inkluderer også en fysisk komponent, og spillerne vil lære vigtigheden af ​​fitness i fodbold.

REGISTER

Limited Tickets

Barça Academy
Denmark

Foottball Camp - 1 Week

Ages 7-16

Coming soon

DATOER OG STED

Coming Soon

FAQS

FAQS

5 dages træning med officielle FC Barcelona trænere. Lær den samme succesrige metode, som spillere som Messi, Iniesta, Xavi, Piqué og Ansu Fati er kendt for.

Spillerne får frugt i pausen mellem sessionerne for at sikre, at spillerne forbliver sunde.

Spillerne vil modtage et certificeret FC Barcelona Soccer Camp diplom for at gennemføre campen. Spilleren vil også modtage FCB camp træningssæt (2 T-shirts, shorts, sokker)

Drenge og piger mellem 7 og 16 år er velkomne til FC Barcelonas fodboldcamp

Spillere skal medbringe:

Fodboldstøvler

Individuel vandflaske

Madpakke

FCB Camp træningssæt (2 T-shirts, shorts, sokker)

Ja selvfølgelig. Under købet af din Camp deltagelse i TicketMaster vil du have mulighed for at tilføje yderligere træningssæt til din ordre.

Ja, det vil være muligt indtil campens første dag.

FC Barcelona Soccer Camp kører i 5 dage fra 9.00 til 13.00 hver dag for de yngste og fra 14.30 til 18.30 for de ældre. Afslutningsceremonien er normalt campens sidste dag.

Vi vil bestræbe os på at holde tidsplanen som offentliggjort; den endelige tidsplan kan dog variere på grund af faktorer uden for vores kontrol.

Officielle trænere fra FC Barcelona kommer udelukkende for at gennemføre træningssessionerne med hjælp fra lokale assistenttrænere. Alle trænere er licenseret af UEFA.

I modsætning til mange andre camps, er de fleste af trænerne i øjeblikket involveret i FC Barcelona hele året.

Grupperne vil blive inddelt efter alder og niveau. På campens første og anden dag vil spillerne muligvis blive inddelt i deres sidste grupper. Spillere kan skiftes fra en gruppe til en anden under campen, hvis det er relevant.

Ja, forældre er velkomne til at se træningssessionerne. Vi beder dig dog om at blive i et bestemt område for ikke at forstyrre dynamikken under træningen.

Du kan tilmelde dig online HER.

Ja, du kan tilmelde dig til VENTELISTEN på dette link.

Ja, vi er FC Barcelonas officielle fodboldcamp. Denne mulighed tilbydes af Barcelona Training ApS. som er officiel partner med FC Barcelona i Danmark, Norge, Finland og Tyskland.

Fortrydelsesret

Gebyrerne kan ikke refunderes, men det samlede beløb, du oprindeligt betalte for, er garanteret, og værdien af ​​registreringen vil blive krediteret til en senere camp, eller den kan overføres til en anden spiller (gyldig indtil 31.12.2024).

I tilfælde af dårligt vejr, når campen begynder, vil alle deltagere blive bedt om at forlade banen til det udpegede overdækketområde.

En autoriseret fysioterapeut vil tage sig af deltagerne under FC Barcelona Soccer Camp i tilfælde af skade. Alle der deltager i campen skal have gyldigt sygesikringsbevis.